Hlavní obsah
Článek

Tak to tu dlouho nebylo. Bianca CensoriKanye West (47) o sobě pár týdnů nedali vědět a leckomu se už určitě stýskalo po Biančiných neotřelých modelech. Teď je ale manželský pár zpět a kráska s plnými tvary opět nezklamala.

Tentokrát si rapper a jeho manželka vyrazili do Tokia. Není jasné, za jakým účelem do hlavního města Japonska přicestovali, důležité ale je, že ani tady Bianca neztratila nic ze svého vkusu pro minimalistický styl oblékání. Kdyby pár neoplýval miliony na účtu, mohli by manželé být rádi, že by brunetce do letadla na celou její garderobu stačilo jen příruční zavazadlo.

Fotografové manžele zastihli už ve dvou místních obchodních centrech a zatímco Kanye na sobě jako už tradičně měl mikinu a kraťasy nebo dlouhé tepláky, Bianca opět zvolila oblečky tělové barvy, které toho příliš nezakrývaly. Zvlášť topík byl natolik průhledný, že se jí jen těžko někdo díval kamkoliv jinam než na její vnady.

Na Bianku v úsporném oblečení si už lidé zvykli, co je ale horší, tentokrát prý s sebou Kanye West měl i dvě ze svých čtyř dětí, které má s Kim Kardashian. V minulosti se Bianca ve společnosti, kde byly i děti jejího manžela, snažila oblékat decentně, teď ale zřejmě změnila názor a vyšla si ve svém typickém modelu. Otázkou je, jak se na takové chování bude tvářit Kim Kardashian, která se prý již dříve dost ošívala nad tím, jak se nová žena jejího ex prezentuje.

Další články

Načítám