Hlavní obsah
Článek

Eva Perkausová (30) se nedávno vrátila na televizní obrazovky do CNN Prima News, odkud na několik měsíců zmizela kvůli mateřským povinnostem.

Krásná moderátorka si aktuálně užívá exotickou dovolenou v Thajsku, kam odletěla s rodinou i kamarádkou a své sledující vzala skrze sociální sítě částečně s sebou. Ukázala krásné ubytování, ale také postavu v bikinách. A právě z tohoto snímku spadla fanouškům brada.

Maminka dvou dětí zapózovala na sedacím vaku v bazénu a své perfektní křivky, zejména zadeček, odhalila v leopardích bikinách. „Pohoda, klid a provokace. Užívejte klid,“ napsala jedna z fanynek. „Tak toto je na infarkt,“ podotkl příznivec. „Sexy zadeček. Ideální pro zadečkový kalendář,“ uvedl další fanoušek, se kterým jiní souhlasí.

Ještě v červnu Eva Perkausová přiznala, že když má čas, tak se snaží na své postavě pracovat. „Snažím se chodit poslední dobou do fitka, když mi to čas dovolí, děti jsou doma v klidu a hlídá manžel. Tím, že máme fitko hned vedle bytu, tak se nezdržuji nikde cestou. Snažím se, ale nevím, jestli je ta forma taková, jaká bych chtěla, aby byla. Nicméně já jsem věčný sebekritik a nikdy nebudu taková, jaká bych chtěla, ale snažím se to aspoň do léta napravit,“ řekla Eva s úsměvem Super.cz.

První syn Killian se moderátorce narodil koncem roku 2022 a letos v lednu přivítala na svět druhého synka Ariana.

Související témata:

Další články

Načítám