Hlavní obsah
Článek

Potkali jsme ji hned po příjezdu do Karlových Varů, kdy herečka Elizaveta Maximová (32) rozhodně neměla chuť nenalíčená pózovat fotografům. Během pár hodin se díky zásahu vizážistů proměnila a na červeném koberci zazářila v bílé róbě.

„Já se v tu chvíli doslova přiřítila na festival a ještě se ani nestihla ubytovat, když jsem se potkala s fotografy,“ vysvětlovala své předchozí rozpoložení Elizaveta, která vypadá hezky i bez nánosu šminek.

Do Karlových Varů se herečka připravovala zodpovědně. „Jen tyto šaty od Michaela Kováčika se šily několik týdnů. Šily se na míru, cítím se v nich perfektně, je to opravdu výjimečný designér,“ mínila Elizaveta, která pochválila i vizážistku Ivanu Tokárskou a svého kadeřníka Mártyho Tyla.

Kdo se bude na video dívat pozorně, všimne si ovšem jednoho nechtěného doplňku. Herečka měla na ruce pořádně vybarvenou modřinu. „Kousl mě pes mého kamaráda, hráli jsme si,“ vysvětlovala Elizaveta, která hraje ve filmu Světýlka Beaty Parkanové, jenž je na festivalu v soutěžní sekci.

Další články

Načítám