Hlavní obsah
Článek

Jen na jedinou akci dorazila do Karlových Varů topmodelka Denisa Dvořáková (35). Zato si na garden party nechala ušít šaty na míru od kamaráda, návrháře Lukáše Macháčka. Tenounké hedvábí odhalilo kvůli zimě o trochu víc, než by si Denisa přála.

„Ušil mi je ke šperkům, které mám na sobě. Jsou překrásné a tak lehké, že mám pocit, jako bych na sobě nic neměla. Ale zakrývají všechno, co mají. To je moje pravidlo, bez kterého si šaty neobléknu,“ řekla Super.cz s tím, že ovšem nepočítala s tím, jak se ochladí.

„To by bylo vidět v každé látce, když pod šaty není podprsenka. S tím nic neudělám, ale nic vidět není,“ upřesnila s tím, že ňadra se jí jen lehce rýsovala. Zimy v  následujících hodinách večírku se nebála. „Hřeje mě láska a mám kolem sebe spoustu gentlemanů, kteří mi rádi půjčí sako,“ uvedla.

Strach neměla ani o šperky za tři miliony korun, jimiž byla ověšena. „Myslím, že nejsem jediná, která tady na sobě má tak drahé šperky. I když je to garden party, tak je dress code creative black tie, na který by se měly ženy hezky obléknout. A po pravdě jsem ani cenu těch šperků nevěděla, neptala jsem se. Někdy je lepší nevědět,“ uzavřela.

Další články

Načítám