Hlavní obsah
Článek

Herečka Aneta Vrzalová (32) je novou láskou exfotbalisty Milana Baroše (42). Teprve před pár dny se provalilo, že Baroš se po osmnácti letech rozvedl s manželkou Terezou, a nyní už je jasné, že jeho srdce dávno bije pro jinou ženu. S Anetou jsou podle informací od loňského podzimu.

Vrzalová platí za jednu z největších muzikálových koček. A to nejen díky své tváři, ale také dokonalé postavě. Na ní pravidelně dře. Aneta denně cvičí, běhá, maká ve fitku.

„Mám kvůli cvičení hodně svalnatá stehna. Mně se to ale líbí, takže cvičit budu dál,“ prozradila Super.cz před časem Vrzalová, ze které chtěli mít rodiče miss, touto cestou se ale Aneta nevydala.

„Ambice rodičů byly, chtěli, abych šla do Miss či nějaké modelingové agentury, ale já jsem vždy tíhla k divadlu,“ usmívá se. „Modelky jsou štíhlé, mají hubené postavy. Já nejsem tlustá, ale do modelingu úplně nepatří svaly,“ dodala.

Kdo je nová láska bývalé fotbalové star Milana Baroše? Muzikálová kráska, herečka Aneta Vrzalová má za sebou také jedno nepovedené manželství s podnikatelem Ondřejem Vackem, ze kterého má syna. Rozvod přišel rok po svatbě. Naposledy chodila tři roky s muzikálovým kolegou Vojtěchem Drahokoupilem.

Další články

Načítám