Hlavní obsah
Článek

U takových hvězd, jako je Naomi Campbell (54), čas představuje velmi hodnotnou komoditu, a tak není divu, že si modelka organizuje čas tak, aby spojila příjemné s užitečným. Momentálně byste na ni mohli narazit v Itálii, konkrétně na Sardinii, kam původně dorazila kvůli přehlídce značky Dolce & Gabbana.

Naomi si od doby, kdy se stala dvojnásobnou maminkou, mezi pracovními nabídkami vybírá. Britská topmodelka, která se na špici drží už neuvěřitelných pětatřicet let, stále fotí kampaně a chodí přehlídky, ale většinu svého času chce věnovat své malé dceři a synovi. Na Sardinii se tak snoubila práce s relaxem i příjemnou dovolenou. Když se navíc Naomi šla v úterý vykoupat na pláž, měla u sebe pořádně početný pánský doprovod, její údajný saúdskoarabský přítel Mohammed Al Turki ovšem mezi nimi nebyl.

Naomi s sebou pochopitelně vzala i své děti ve věku tří a jednoho roku, na jejichž soukromí velice dbá. Podobně jako kdysi Michael Jackson, s nímž svého času prožila i románek, se snaží před světem utajit jejich identitu a uchránit je od fotografů. Modelka je nesdílí ani na sociálních sítích. Výjimku udělala pouze pro britský Vogue před dvěma lety, na jehož obálce je zachycena i se svou dcerkou.

Další články

Načítám