Hlavní obsah
Článek

Slovenská diva Dara Rolins (51) patří mezi ženy, které o sebe pravidelně a rády pečují. Není tajemství, že zpěvačka miluje pohyb a zdravý životní styl, který se výrazně odráží i na jejím vysportovaném těle, které by jí mohla závidět i kdejaká dvacetiletá slečna.

Své křivky nyní Dara ukázala v růžovém body, které by nezakrylo jedinou nedokonalost. Láska Pavla Nedvěda (51) tak nadále dokazuje, že si i po padesátce lze udržovat ploché bříško a pevný zadeček.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevilo několik milých komentářů. „Jsi pro mě obrovská inspirace. Jasně dokazuješ, že je věk pouze číslo,“ napsala jedna z fanynek. „Tady je vidět, že i ženy po padesátce mohou být stále sexy,“ podotkla další. „Daro, klobouk dolů. Vypadáte božsky,“ souhlasí další.

U příspěvku se ovšem objevilo i několik hejtů od věčných rýpalů, kterým nedá spát, že slovenská diva nedávno podstoupila facelift obličeje. Tihle lidé jsou zpěvačce zcela jedno, sama je se zákrokem spokojená. „To, jak vypadám teď, je samozřejmě aktuální stav, který nemá nic společného se stavem finálním. A to, že si dám fotku na Instagram, protože vás chci pozdravit už nyní, je jen mé dobrovolné riziko, že se ozve ten zástup mudrlantů s větou: tak toto se opravdu nepodařilo,“ uvedla Dara Rolins mimo jiné nedávno na sociálních sítích.

Další články

Načítám