Hlavní obsah
Článek

Spory Angeliny Jolie (49)Brada Pitta (60) už snad trvají déle než doba, po kterou spolu byli šťastní. Tahanice ohledně majetku neberou konce a herečka se teď rozhodla prostřednictvím právníků herce poprosit, aby bitvu ukončil. Jinak bude zle.

Co se skutečně dělo za zdmi domu, ve kterém pár se svými dětmi bydlel, se už nikdo nedozví. Stejně jako ve sporu Johhnyho Deppa a Amber Heard, který nakonec skončil ve prospěch herce. Dá se ale očekávat, že v budoucnu možná budeme svědky stejně pikantního procesu. Angelina totiž měla podle Entertainment Tonight pohrozit Bradovi, že pokud nestáhne současnou žalobu proti ní, vyjdou na světlo světa všechny kruté věci, které měl herec rodině způsobit.

A o jakou žalobu vůbec jde? Herci v roce 2008 společně koupili francouzské vinařství Château Miraval a do roku 2021 vlastnili každý polovinu. Pak se ale herečka rozhodla svůj podíl prodat, což se Pittovi a jeho právníkům nelíbilo, protože původní dohoda mezi manželi prý byla, že kdyby se Jolie chtěla své půlky zbavit, Pitt od ní odkoupí její akcie.

To se ovšem nestalo. Právníci Angeliny totiž tvrdí, že odkup akcií herec podmínil podepsáním „rozšířené dohody o mlčenlivosti“, dle které si měl Brad chtít pojistit to, že jeho někdejší polovička už nikdy nebude vykládat o tom, co Pitt dělal jí a jejich dětem.

Dosud se totiž hovoří o tom, že první velký incident nastal až v roce 2016 během soukromého letu rodiny, kdy měl Pitt nejen slovně svou ženu a děti napadnout. A ta ho hned poté měla opustit. Dle zahraničního tisku by v případě, že Pitt žalobu nestáhne, mohlo vyjít najevo, že nevhodné chování ze strany slavného herce mělo probíhat už dávno předtím.

„Pittova historie fyzického zneužívání Jolie začala dlouho před rodinným výletem letadlem z Francie do Los Angeles v září 2016,“ znělo v dokumentech z letošního dubna, ve kterých právníci Jolie žádali právníky Pitta, aby vysvětlili, proč herec odmítl odkoupit podíl ve vinařství a podmínil ho dohodou o mlčenlivosti. Jolie by prý prostřednictvím svědectví, e-mailů, fotografií a dalších důkazů mohla vysvětlit, co se dělo ještě před osudným letem. Důvodem, proč na herce dosud trestní oznámení nepodala, prý bylo to, že chtěla, aby se rodina zotavila z posttraumatického stresu, který měl herec rodině způsobit. Teď už jí ale prý dochází trpělivost.

Zdroje blízké Pittovi i jeho právníci ale prý taková tvrzení vehementně odmítají a naopak obviňují právní tým Angeliny, že se vždy snaží uvést „zavádějící, nepřesné nebo irelevantní“ informace jako rozptýlení od podstaty věci. Je tak otázkou, jestli jeden z někdejších partnerů ustoupí nebo se skutečně dočkáme pokračování války Roseových.

Další články

Načítám