Hlavní obsah
Článek

Katy Perry (39) je v poslední době jako utržená ze řetězu a provádí kousky, za které zrovna moc pochval nesklízí. Po možná až zbytečném odhalování na veřejnosti si teď vyzkoušela i roli svůdnice v novém klipu. Její chování ale lidem už nepřipadá vhodné.

Skoro celá ňadra v upoutávce na novou píseň, odhalující šaty v Paříži anebo jen punčochy a kožich. Zdá se, jako by Katy Perry, která v posledních letech příliš nestála v záři reflektorů, nabírala druhý dech a chtěla všem ukázat, že na to pořád má. A tak se obléká čím dál méně a dělá čím dál podivnější věci. Na veřejnosti se teď objevily i záběry z natáčení jejího nového klipu a ani tam Katy rozhodně nebude za jeptišku.

Během natáčení byla opět jen velmi spoře oděna a za milostné hrátky by si snad zasloužila Oscara více než například její manžel, herec Orlando Bloom. Vášeň, kterou předváděla s modelem a kaskadérem Oscarem Dortou, byla velmi živočišná, nechyběly vášnivé polibky a doteky snad všude. Takové lascivní chování ale lidi nezaujalo zrovna v dobrém.

„Někdy je nejtěžší si přiznat, že jste dosáhli vrcholu, věci se posunuly dál a vy byste měli jít do důchodu nebo změnit směr a kariéru. Ona je toho klasickým příkladem a ukazuje zoufalství. Je to těžké, když jste obklopeni lidmi, kteří si chtějí udržet práci a řeknou vám, co chcete slyšet a že jste skvělí,“ myslí si například jeden čtenář Daily Mailu.

„Její hvězda stoupala jasně, ale nyní chřadne. Buďte sami sebou a nebuďte tak zoufalí, abyste museli kopírovat, co dělají jiní zpěváci, aby prodali své písně,“ myslí si jiný.

„Pokud je vaše hudba dobrá, nemusíte ji doprovázet jemným pornem. Podívejte se na některé z největších hitů Abby, videa vypadají, jako by byla natočena za půl dne někde v parku, všichni byli zcela oblečení, a přesto jsou jejich písně dodnes velkými hity,“ píše třetí, se kterým spousta dalších lidí souhlasí.

Katy tak novým kouskem veřejnost zrovna neoslnila a je otázkou, co na její výstřelky říká její věčný snoubenec Orlando Bloom, se kterým má dceru. S tím si sice v posledních dnech užívala dovolenou u moře, z jejich společných snímků ale lidé mají pocit, že se u nich idylka zrovna nekoná.

Další články

Načítám