Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran (33) si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové.

„Tohle je šílený, ale je to pravda‼️ Special guest dvou koncertů Eda Sheerana. Každý pro 50 tisíc lidí. Navíc jsme prý jeden z mála lokálních supportů, co si Ed vybral na celosvětovém turné,“ pochlubila se nadšená Farna. „Jsem unešená a naplněná vděkem,“ dodala oblíbená zpěvačka, která 27. a 28. července vystoupí na unikátním kruhovém pódiu.

„Hledali jsme český support, který bude odpovídat kvalitám světových show a bude fanoušky Eda Sheerana bavit. Ewa Farna byla jasná první volba a jsem nadšený, že to klaplo,“ řekl Michal Thomes, ředitel pořádající agentury Ameba Production. Ewa Farna tak oba dny otevře hlavní program od 18 hodin.

První ze dvou koncertů je již zcela vyprodán a na druhý přidaný nedělní termín zbývají poslední vstupenky. Ewa Farna velké koncerty zvládá na jedničku. Letos má za sebou dvakrát vyprodanou show v O2 areně, která sklidila obrovský úspěch u publika i odborné veřejnosti. Vystoupení před mega koncerty Eda Sheerana je tak pro ni obrovskou výzvou.

Další články

Načítám