Hlavní obsah
Článek

Známe nejkrásnější Češku roku 2024! Novou Miss Czech Republic byla dnes večer ve Foru Karlín zvolena jednadvacetiletá blondýnka z Prahy Adéla Štroffeková. Korunovala ji loňská královna krásy Justýna Zedníková (21), která již v červenci bude Česko reprezentovat na světové soutěži krásy Miss Supranational.

Adéla poletí bojovat na nejstarší grandslamovou mezinárodní soutěž Miss World, kde získala letos korunku Krystyna Pyszková (25). Nebude to její premiéra na takovém klání, před třemi lety se dostala do TOP 20 na soutěži Miss Earth, kde reprezentovala Česko díky účasti v České Miss, která kvůli covidu tento ročník nedotáhla do finále, a i mezinárodní soutěž proběhla online formou.

Půvabná Adéla je už třetím rokem šťastně zadaná, přítel David ji v soutěži podporoval a věří, že missí nemoc u ní nehrozí. Kvůli finále Miss si nechala zesvětlit hnědé vlasy, s nimiž přišla na casting, opět na blond. Do další změny už by ale prý nešla. Rozhodně ne do plastiky. „Myslím, že na to mám ještě dost času,“ řekla Super.cz.

Novou Miss Grand Czech Republic 2024 je Veronica Biasiol. Miss Supranational Czech Republic 2024 se stala Michaela Macháčková. Miss International Czech Republic 2024 byla zvolena Alina Demenťjeva. Šerpou Miss Intercontinental Czech Republic 2024 byla titulována Julie Smékalová.

Další články

Načítám