Hlavní obsah
Článek

Zdeněk Godla (49) dle spolumajitele organizace Clash of the Stars zachránil hlavní zápas sobotního turnaje. Kývl totiž na bitvu s Pavlem Novotným (43), který měl mít původně zápas s bizarním Alešem „Psychopatem“ Bejrem (46). Ten však na poslední chvíli účast odvolal kvůli napadení ze strany Alexe Cverny na předzápasové tiskové konferenci, a dokonce podal trestní oznámení.

Godla prý ani na chvíli nad svou účastí nezaváhal. „Nepochyboval jsem, měl jsem radost. Hodí se mi to. Volali jste mi, že Bejr to vzal, tak jsem byl chvilku naštvaný, pak jsme mi ale řekli, že to zrušil. Jsem rád. Fyzicky se cítím dobře. Bude to tvrdý box,“ řekl k zápasu, který ovšem nenadchl fanoušky, kteří se těšili právě na Bejra, což je znát v diskusích, kde tento zápas velmi kritizují.

„Lituji, že jsem si koupil lístky na galavečer. To je trapárna, bez Bejra to není ono,“ napsal jeden z nich. „Tohle si strčte do prdele. Nuda,“ souhlasí další.

„Nudnej Godla? Tak to je naprostý zklamání, měl to bejt vrchol turnaje. Ať si říká, kdo chce, co chce, Bejr je showman, Godla je nudnej a nezajímavej. Tohle je fail jako hovado,“ podotkl fanoušek. „Nejhorší zápas, vůbec nemá být jako hlavní. Dal bych ho zadarmo na youtube,“ shodují se pravidelní diváci turnajů.

Avšak samotná organizace věří, že nový hlavní zápas přinese zajímavou podívanou a zároveň i nové diváky.

„Se Zdeňkem se známe už tři roky od natáčení čtvrtého dílu filmu Bastardi, který jsem spoluprodukoval. Vím, že na Zdeňka byl a je vždycky spoleh. Můžeme mu věřit a zároveň je mediálně velice zajímavý. Věříme, že nám je schopný přitáhnout i novou diváckou skupinu lidí, která dříve Clash nesledovala. Pro mě osobně je zápas Godla vs. Novotný zajímavější než Bejr vs. Novotný,“ řekl redakci Super.cz moderátor a spoluorganizátor Clash of the Stars Jakub Jíra.

Jaký zápas je pro vás zajímavější?
Pavel Novotný vs. Zdeněk Godla
25,9 %
Pavel Novotný vs. Aleš Bejr
74,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 5305 čtenářů.

Další články

Načítám