Hlavní obsah
Článek

Na svého jediného syna Kristiana je moderátorka Gabriela Partyšová (46) náležitě pyšná. V loňském roce nastoupil na střední školu a vyrostl z něho už opravdový fešák. To, že bude brzy chtít opustit domov a vydat se do zahraničí, ale nečekala.

„Přemýšlí, že by částečně studoval už střední školu někde v Británii nebo jinde v zahraničí. Já bych byla samozřejmě ráda za Evropu,“ svěřila se Super.cz moderátorka. Do studia syna se moderátorka snažila investovat už v jeho základní škole, kde měl více jazyků.

„Není nic lepšího než dát dětem kvalitní vzdělání. Za devět let ve škole s bilingvní výukou se naučil skvěle anglicky a základy francouzštiny,“ prozradila Partyšová. Studium v Británii nebo Americe by pro něho tudíž nebyl problém. I když by byla ráda, kdyby ho měla ještě nějakou dobu doma.

„Je to naše aktuální téma,“ prozradila Gabriela, která se možná bude brzy smířit s tím, že se její syn víc osamostatní. „Já jsem moc nepředpokládala, kdy k tomu dojde, ale kdyby šel v tom třetím ročníku a čtvrtém ročníku někam ven, tak tam bych mu určitě nestála v cestě,“ prozradila moderátorka. „Měl by už 17 let a to si myslím, že je adekvátní věk, aby člověk nahlédnul do jiného světa, než je u maminky v hnízdě,“ dodala Partyšová.

Další články

Načítám