Hlavní obsah
Článek

Konec letních prázdnin je tu a televize po dvou měsících nasazují opět pořady, které se v průběhu školního roku těší zájmu diváků. Startuje i další série pořadu Inkognito. VIP osobností, kterou budou muset po návratu do studia uhádnout, bude Miloš Zapletal.

Bývalý prezident kdysi nejprestižnější soutěže krásy si ale rozhodně nebral servítky s manželkou Ondřeje Brzobohatého (41). Nejdříve Daniele (45) před kamerami spletl jméno. „Danielu neznám, ale zjistil jsem si na ni jednu takovou zvláštnost. Ona má nejdelší jméno v České republice: Daniela Brzobohatá Písařovicová,“ řekl otevřeně Zapletal.

Brunetka si samozřejmě nenechala nic líbit, nečekala ale, že si naběhne. „Já jsem Gregor Brzobohatá. Na Písařovicovou jsem rezignovala. Ale my jsme se potkali. V devadesátém sedmém, akorát vy si to nepamatujete. Já jsem se hlásila na Miss České republiky. Nevím, proč jsem neuspěla,“ chtěla vědět Daniela. „Asi jste se mi nelíbila,“ odpověděl jí Miloš Zapletal bez uzardění. Možná právě i to byl důvod, proč se Daniela nakonec stala úspěšnou moderátorkou a ne modelkou.

Další články

Načítám