Hlavní obsah
Článek

Zřejmě ani s notnou dávkou představivosti byste nepoznali, kdo by se mohl ukrývat pod deštníkem asistentky během natáčení nového filmu australského režiséra Davida Michôda. Sportovně vyhlížející dámou s čelenkou na hlavě má být boxerka Christy Martin (56), kterou v novém životopisném snímku ztvárňuje známá mladá talentovaná herečka. Ta je mnohými považována za nejvíc sexy hollywoodskou hvězdu současnosti. Tušíte, o koho jde?

Pokud stále tápete, další nápovědou by mohlo být, že ve skutečnosti je dotyčná blondýnkou a ve svých rolích se nebojí ani velmi odvážných scén. Když prozradíme, že se proslavila v seriálech Euforie, Bílý lotos či Příběh služebnice, zřejmě už budete vědět, že jde o Sydney Sweeney (27).

Sydney ve snímku, jenž nese neoficiální název Christy Martin Biopic, ztvárňuje hlavní roli profesionální boxerky, která je považována za nejúspěšnější americkou boxerku v historii. Jako první žena byla rovněž v roce 2020 uvedena do Mezinárodní boxerské síně slávy (IBHOF).

Martin má za sebou otřesnou zkušenost, kdy málem přišla o život. V roce 2010 ji opakovaně bodl a postřelil do hrudníku její trenér a zároveň násilnický manžel Jim Martin, jehož ve filmu ztvární Ben Foster. K hrůznému činu došlo poté, co Christy manželovi řekla, že se s ním chce rozvést a že se vídá se svou středoškolskou láskou Sherry Lusk. Martin byl odsouzen za pokus o vraždu druhého stupně a v současnosti si odpykává trest ve vězení v délce 25 let.

Pro Sydney se tak jistě jedná o další velkou hereckou výzvu. Jak se s ní popasuje, o tom se můžeme přesvědčit již příští rok, kdy by měl být film dokončen.

4
fotky

Další články

Načítám