Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) si dál žije svůj sen a léto tráví u moře i se svým přítelem Pavlem Nedvědem (52). Mezitím se ale soustředí i na propagaci své vlastní značky. Tentokrát se ale středem pozornosti rozhodně nestal onen produkt.

Zpěvačka už se vrátila zpět do formy a po operaci se usadil i její obličej. Na pláži tak vypadá skutečně skvěle, a když si chce udělat reklamu, nepotřebuje k tomu vizážisty, stylisty ani profesionální fotografy. Stačí jí několik póz mezi palmami na písku a je hotovo. Jak to tak vypadá, autorem posledních snímků by mohl být sám Pavel Nedvěd, který je na jednom z nich v objetí se zpěvačkou.

Cílem „kampaně“ bylo zpropagovat Dařinu kšiltovku, která nechybí na žádném snímku. K tomu si ale zpěvačka nevybrala zrovna nejlepší plavky. Ty byly totiž natolik výrazné, že lidé nevnímali nic jiného. Nejen, že Daře skvěle padly, ale jejich výrazný vzor vzbudil obrovskou pozornost. „Ty plavky jsou odkud? Jsou peckózní a moc vám sluší,“ píše jedna z fanynek na instagramu. „Ty plavky jsou boží,“ přidává se jiná. „Ty plavky nemají chybu. Fakt pecka, jen se obávám, že strhly více pozornosti než kšiltovka z vašeho brandu,“ správně odhadla třetí.

Ne všem se ale jednodílné plavky tolik zamlouvaly. „Krásná postava, otřesné plavky a příšerný design čapky,“ shrnula jistá Anděla, se kterou některé další ženy souhlasily a nazvaly vzor plavek lascivním a nevkusným, jiné se na Andělu vrhly a nepěkně jí za urážku vyčinily. „Buď jste velmi vyjedená a mluví z vás závist, anebo jste hladová a reagujete nepřiměřeně, teď nevím,“ píše jedna z dam, která si jistě všimla, že paní Anděla je foodblogerka.

Lidé se každopádně nakonec od jiné sledující dozvěděli, že plavky by měly pocházet od jisté italské značky a jejich hodnota je 133 eur. Tak snad si někdo kromě veselých plavek vzpomene i na trochu upozaděnou čepici.

Další články

Načítám