Hlavní obsah
Článek

Na konci loňského roku měla herečka Jana Stryková velké problémy se zády. Dokonce tehdy musela zrušit nějaké pracovní závazky. Velké bolesti už jsou naštěstí pryč.

Poslušně hlásím, že moje záda jsou již zcela stabilizovaná. Hurá. Na rehabilitaci mě naučili skvělou Smíškovu metodu, která mě postavila do latě. Cvičí se každý den a nezabere to déle než 15 min. Mohu všem doporučit,“ oddechla si herečka během rozhovoru pro Super.cz.

Přestože jsou období, kdy Stryková zrovna nemá možnost hýbat se, jak je zvyklá, drží si štíhlounkou postavu. Vděčí za to především genetice. „Každopádně i tak se snažím pravidelně cvičit, až už jde o jógu, běh nebo delší procházky s našimi psy. Pobyt v přírodě mi pomáhá hlavně psychicky,“ svěřila se.

Herečku nově vídáme v seriálu Kamarádi na Primě, kde hraje paní učitelku Marcelu Docárovou. „Moc si to užívám hlavně díky svým milým kolegům. Mým seriálovým manželem je Josef Polášek, se kterým partneřím tuze ráda, a mé ženské protějšky, seriálové kamarádky, jsou pro mě vysloveně za odměnu.“

Jana Stryková před lety vyměnila Prahu za Krkonoše. I přes náročné dojezdy na natáčení ale tohoto kroku nelituje. „Dostavba dálnice D11 v nedohlednu, komunikace neustále v rekonstrukci a dopravu v Praze netřeba komentovat. Dostat se z domova takřka kamkoliv je vždy na dobrodružný román! Ale i přes trable s dojížděním nelituji. Probouzet se denně uprostřed lesa je pro celou rodinu k nezaplacení. V Krkonoších jsme si vybudovali oázu klidu, takový ostrov, kde se zastavil čas. Místo, kde si opravdu umím odpočinout,“ dodala Jana Stryková.

4
fotky

Další články

Načítám