Hlavní obsah
Článek

Bývalá královna krásy Lucie Šlégrová (42) si užívá léto naplno. Známá brunetka navštívila Španělsko a poslední týdny trávila se svou rodinou v Americe, kde byla na sociálních sítích aktivní jen zřídka. Chtěla si totiž na dovolené užít kvalitní čas se svými milovanými a bez zbytečného rozptylování.

Přesto s fanoušky sdílela alespoň pár momentek, ze kterých lze číst, jak krásný výlet má za sebou. Poslala pozdrav z New Yorku nebo z Miami. „Nohy v písku, vítr ve vlasech. To všechno je u konce. Tak já už se sem asi zase postupně vrátím. Bylo to bez internetu vlastně děsně fajn. Tak si to pak ještě povíme,“ napsala Lucie k jedné z fotografií.

S manželem Jiřím Šlégrem (53) pak přidala hned několik zamilovaných snímků. „Moje nej místo v NY. Vrátila jsem se sem po letech. A tak mě napadá, když se líbáte, objímáte s chlapem, kterého milujete, také si stoupáte na špičky?“ zeptala se svých příznivců na sociálních sítích u fotografie s Jiřím, se kterým vychovává synka Rona.

Příznivci se dočkali i nějakých těch příspěvků v bikinách, a to jak z pláže, tak z mrakodrapu v Miami, kde Lucie odhodila vrchní díl plavek. „Miami. Se nám ty výhledy letos vydařily,“ podotkla k momentce, na které pózuje na nafukovací labuti v bazénu. V galerii se podívejte na některé z fotografií, které Lucie sdílela.

Další články

Načítám