Hlavní obsah
Článek

Není nad to vyrazit na výlet a ještě si něco pěkného přivézt. Andrej Babiš (70) by mohl vyprávět. Z jihu Moravy přijel ověšený jako vánoční stromeček. Co všechno si dovezl?

„Dostal jsem domácí slivovičku, moc díky,“ pochlubil se bývalý předseda vlády, když na facebook dával momentku z jižní Moravy. Ta se ukázala jako nesmírně zajímavý a příjemný region, kde o štědré lidi není nouze.

„Moravský penicilin, jen si dejte na zdraví,“ popřála expremiérovi Dagmar. „Čím starší slivovice, tím je lepší. Doktoři říkají na lačno lžičku medu a panáka slivovice. Vyzkoušeno a funguje to,“ poradil Václav.

„Je to lék,“ souhlasila Božena. „Na zdravíčko, moravská slivovička je super,“ zasnila se Eva. „Trnečková nejlepší je pití, ta zaručuje do sta roků žití,“ zvolal Miroslav. Pokud tomu tak opravdu je, mají se Babišovi odpůrci na co těšit.

„Je to nejlepší domácí lék,“ přidala se k ostatním Alena. „Na vaše zdravíčko! Nechť nám vydržíte co nejdýl,“ přál si José. „Panečku, s osobním věnováním na lahvi, na zdraví,“ tetelila se Bohuslava.

Další články

Načítám