Hlavní obsah
Článek

Dovolenou v Řecku si nemůže vynachválit. Poté, co Jasmina Alagič (35)se svým manželem raperem Rytmusem (47) zveřejnila video jejich hořícího vozu, rozhodla se sdílet se svými fanoušky něco více pozitivního.

S rodinou si moderátorka pořadu Česko Slovensko má talent užívá na dovolené u moře, kde na incident s hořícím autem už rozhodně nemyslí. „Toto Řecko byl geniální nápad,“ pochlubila se manželka Patrika Vrbovského.

Své sledující se rozhodla potěšit něčím zajímavějším, než jsou ničivé plameny. „Vím, že přijde strašně moc otázek ohledně toho, co zveřejnil můj muž. Týká se to auta, které vybuchlo. Tuto informaci máme naštěstí jako rodina už snad svým způsobem zpracovanou. Snažili jsme se z toho odnést to nejlepší, co vám tato situace může dát. Život je třeba žít dál a užívat si ho, protože život máme jenom jeden,“ svěřila se Alagič, která se rozhodla ochladit v moři a při koupání rovnou rafinovaně předvedla své tělo.

V plavkách pózovala na kamenech u břehu moře. Místo horního dílu plavek na sobě měla Jasmina krátký top. Fanoušky pak nejvíc zaujaly snímky, na kterých předvedla své pozadí. „To je řiťka jako z magazínu,“ napsal jí kamarád a známý slovenský vizážista Milan Švingál. „Jste nádherná, užívejte si oddych,“ napsala Alagič jedna z fanynek.

Další články

Načítám