Hlavní obsah
Článek

Poprvé se o jejich možném vztahu začalo mluvit už před osmi měsíci. Společně podnikli cestu do Evropy a zavítali i do společnosti. Nyní je ale jasné, že nešlo o žádný milostný románek či jen krátkou známost. Řeč je o jednadvacetileté dceři Billa Gatese Phoebe a o čtyři roky starším Arthurovi Alistairovi Donaldovi, který je pro změnu vnukem „brouka“ Paula McCartneyho.

Jejich lásku nyní poprvé oficiálně potvrdila samotná Phoebe, která na snímcích ze své promoce na Stanfordově univerzitě označila Arthura za svého přítele. Ten tak nechyběl na velké životní události půvabné brunetky, které se pochopitelně zúčastnili i její rodiče – maminka Melissa Gates a tatínek Bill Gates, který byl svého času jako zakladatel Microsoftu dokonce nejbohatším člověkem na světě.

Phoebe, která získala bakalářský titul v oboru biologie člověka na prestižní univerzitě sídlící v samém srdci Silicon Valley, s absolventem další prestižní univerzity, Yaleovy v oboru historie, tvoří pár jistě ještě déle. Poprvé totiž zveřejnila jejich společný snímek na Instagramu loni v říjnu, a to již z romantického výletu do Paříže.

Arthur je synem fotografky Mary McCartney a jejího prvního manžela, televizního producenta Alistaira Donalda. Nadšení jsou ze vztahu jistě i rodinní příslušníci, jelikož Arthurova teta, módní návrhářka Stella McCartney, je blízkou přítelkyní maminky Phoebe Melissy. Před šesti lety přitom Arthur tvořil pár s další dcerou slavných rodičů. Jeho přítelkyní byla Ava Phillippe, jejímiž rodiči jsou bývalí herečtí manželé Reese Witherspoon a Ryan Phillippe.

Související témata:
Phoebe Gates
Arthur Donald

Další články

Načítám