Hlavní obsah
Článek

Někdy je to už u této ženy jako přes kopírák, ale nejde jinak: výškou nejmenší, hlasem pomalu největší česká zpěvačka Magda Malá (56) 14. července oslaví 57 let.

Aktuální fotky přitom opět ukazují, že stále popírá přírodní zákony. Jako by si řekla, že „na slušnost k vrstevnicím“ nedojde a že zapomene stárnout. Spousta o dvacet, ale možná i třicet let mladších by Magdě Malé mohla závidět. A jak nám přiznala, také se to děje.

„Sem tam to cítím, hlavně u manželek některých mužů. Nemusejí nic říkat, to poznáte. Ale já opravdu nikdy nikoho nikomu nepřebírám. Nedělám nic, co nechci, aby jiní dělali mně, takže u mě opravdu tyto ženy mohou být v klidu,“ směje se stále parádně mladistvě vyhlížející umělkyně.

Malá se nedávno svěřila, že se nevyhýbá skoro žádným neřestem (vyjma tedy cigaret a alkoholu, těm už dlouho neholduje), ale v jídle si klidně dopřeje.

Díky duševnímu nastavení a skvělým genům může ale stále dokola přijímat gratulace ke svému mladistvému vzhledu, ačkoli podle údajů v občance se pomalu, ale nezadržitelně blíží k šedesátce.

„Možná se ten věk přece jen nějak projevuje. A to tím, že mnohem méně spím než dřív. Probouzím se v noci, mám plnou hlavu starostí a myšlenek,“ přiznala pro Super.cz.

Pro svou fyzičku se snaží něco dělat, ale arytmie srdce, se kterou se léčí u vyhlášeného kardiologa, profesora Petra Neužila, ji připravila o její nejmilejší pohyb. „Miluju dlouhé procházky, snad mi je zase brzy dovolí praktikovat,“ věří.

A co tedy říká na to, že už jí brzy nebude 56, ale zase o rok víc? „Vím, že to působí už jako klišé, ale věk je vážně jenom číslo. Člověk by měl žít tak, jak se cítí, a neřešit nějaké cifry. Staří nejsme a nebudeme nikdy, když nebudeme chtít. Možná tělo bude protestovat, to úplně neoklameme, ale jinak je to opravdu o našem individuálním psychickém nastavení,“ řekla pro Super.cz Magda Malá, která 14. července oslaví narozeniny s hvězdnými hosty (Bohuš Matuš, Marek Černoch a řada dalších) na koncertu na lodi Calypso.

„Na oslavu se těším, protože i když jsem neplavec a vážně nebudu skákat šipky do Vltavy, ze které mám hluboký respekt, narozeniny oslavím na parníku na Dvořákově nábřeží. Užiju si to, zase to bude změna. A určitě to bude milé,“ dodala Malá.

Související témata:

Další články

Načítám