Hlavní obsah
Článek

Fanoušek českého hokeje Pavel patřil k velkým kritikům nominace trenéra Radima Rulíka na mistrovství světa v hokeji. Našemu týmu natolik nevěřil, že neváhal uzavřít bizarní sázku.

„Jestli uděláme medaili, tak si tu vytetuju jméno Rulíka na lopatku… To je nominace, ty vole…“ napsal Pavel Řepa na sociální síti X poté, co Radim Rulík zveřejnil svůj výběr hráčů pro domácí šampionát. Ale naši hokejisté překvapili a odvezli si rovnou zlatou medaili.

„Čekáme,“ reagoval na fanouškův příspěvek oficiální účet českého hokeje, ke kterému se pesimistický tweet dostal. Pan Řepa se ale k prohrané sázce postavil čelem a rozhodně se za nic neschovával.

Uznal, že se mýlil, a hned se pustil do plnění prohrané sázky. „Tímto tweetem žádám Český hokej o vzorový podpis pana Rulíka k poháru mistrů světa, který bude sloužit k potetování mé lopatky. Chápu, že pan trenér je plný dojmů z oslav, takže na to nebude mít moc čas, ale zkusím to,“ prohlásil fanoušek, a jakmile podpis dostal, navštívil tetovací salon, kde se pustili do díla. K podpisu na lopatce ale ještě přidal jeden krásný obrázek.

„Tímto pokládám sázku za uzavřenou. Je teda i s pohárem pokud prominete… Ještě jednou, děkuji mnohokrát za zlato, pane TRENÉRE!“ vysekl Rulíkovi poklonu původně značně skeptický fanoušek, jehož lopatku nyní zdobí vydařená kérka. Prohraná sázka ho, zdá se, nakonec vůbec nemrzí.

Další články

Načítám