Hlavní obsah
Článek

Anna Slováčková (29) dál bojuje se zákeřnou nemocí, nadále pracuje a koncertuje. Hudba je totiž pro zpěvačku velkou zálibou, která ji nabíjí pozitivní energií. Nedávno dojala návštěvníky pražské O2 areny, kde se konal hokejový zápas NHL.

Anna Slováčková totiž zazpívala nejen českou hymnu, ale také americkou a dočkala se potlesku ve stoje. Na vystoupení se navíc objevila v barvách české vlajky, do kterých ji oblékl módní návrhář.

„Kdo by to byl řekl, že od sebe dělí tyto dvě fotky necelý dvě hodiny? Díky Dominiku Navrátilovi za super styling v národních barvách do O2 areny. Připadala jsem si skvěle, pohodlně a myslím, že jsi to prostě zvládnul na jedničku! A taky děkuju mojí Jindřišce (pozn. red. její fenka), že se za mě (snad) nestydí, když s ní chodím ven do parku v podobných outfitech,“ napsala Anna Slováčková s úsměvem na sociálních sítích ke dvěma fotografiím, které srovnala. Na jedné pózuje v outfitu na vystoupení a na druhé v pohodlných teplákách, mikině, bundičce a šátku s šálou kolem krku.

Pokud jde o názor fanoušků, tak by Aničce určitě nic nevytýkali. „Aničko, jste krásná. Moc vám to sluší,“ napsala fanynka. „Určitě se Jindřiška nestydí, je šťastná, že vás má,“ uvedla další. „Ty i Jindřiška jste za každé situace královny parku,“ vzkázala sledující. „Moc vám to, Aničko, slušelo a při hymnách jsem měla slzičky dojetí. Krásně jste to zazpívala,“ vzkázala příznivkyně. „To vystoupení bylo neskutečné,“ shodují se lidé.

4
fotky

Další články

Načítám