Hlavní obsah
Článek

Charlotte Štiková (28) se vdala. Celá svatba, která byla ušitá horkou jehlou, vzbudila v českém showbyznysu velkou pozornost. Rodina nakonec na poslední chvíli změnila místo obřadu a vybrala lokalitu, kde dlouhá léta žila.

Medializované páteční odpoledne nyní okomentovala i influencerka Agáta Hanychová (39), která si do sestry své kamarádky Ornelly (31) krátce rýpla.

„Na internetu se teda dějou věci. To byl účes na té svatbě, že? No nic, nebudeme to komentovat, budeme hodný,“ smála se během svého vysílání na sociální síti Agáta. Nevěsta se ostatně líčila a česala sama, protože ráno zaspala a nestihla vizážistku.

Na zmíněnou svatbu dorazila jen Charlottina matka Monika (52). Její otec ani sestra Ornella nepřišli. Samotná Monika Binias vybrala své dceři i místo veselky.

„Můj bývalý manžel chtěl Charlotte pokazit svatbu, tak propálil místo. Charlotte chtěla klid. Hostivická radnice napadla mě, byli jsme tam jednou na koncertu vážné hudby,“ chlubila se Monika. I na hostivické radnici ale nechyběli fotografové, a tak sice rodina neměla klid, ale o pozornost nebyla nouze.

Další články

Načítám