Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Radky Třeštíkové (43) už nedočkavě vyhlížejí pokračování knihy Bábovky, kterou si zamilovali i kvůli pořádně peprným řádkům, a zdá se, že se čtenáři konečně dočkali.

A nebyla by to Radka, aby oznámení nebylo opravdu pikantní. „Nic, jen že už jsem,“ napsala Radka Třeštíková při pondělku k fotografii, na které pózuje jen v kalhotkách a nahoře bez. Pro smůlu fanoušků nejde o neupravený snímek, který by někteří zajisté ocenili. Před svá ňadra si totiž vložila obrázek své nové knihy, a tak příznivcům nezbývá nic jiného než zapojení fantazie.

„Už vidím modrou i tam, kde bych nechtěl,“ vzkázal obdivovatel. „Prostě správně provokativní,“ uvedl další. „Nejkrásnější spisovatelka. Těším se,“ napsala fanynka.

„Tak jo, přiblížil jsem si to, přečetl a dostal to do hlavy! Díky Radko, fakt super, pokaždé jak uvidím kozy, zjeví se mi textace,“ napsal příznivec s úsměvem. „Teda Radko, vy jste krásná! Tiše závidím, také bych chtěla mít takovou postavu,“ shodují se další fanoušci, které Radka už ví, jak potěší.

4
fotky

Další články

Načítám