Hlavní obsah
Článek

Překvapením během čtvrtečního velkolepého cirkusového vystoupení v Londýně nazvaného The Greatest Showman Circus Spectacular byla účast začínající zpěvačky a textařky Charlotte Freud, jejíž jméno vám zřejmě nic neřekne. Sexy brunetka je ovšem vnučkou jednoho z nejvlivnějších mužů světa, který se před časem každoročně umísťoval na seznamu nejbohatších lidí světa. A její prapradědeček je dokonce ještě významnější osobností, ovšem v úplně jiné oblasti, a to psychologie. Tipnete si, kdo by to mohl být?

Čtyřiadvacetiletá Charlotte doprovázela na akci svého tatínka, producenta Matthewa Freuda, který byl třináct let ženatý s obchodnicí Elisabeth Murdoch. A právě tady je klíč k odpovědi, kdo je dědečkem i pradědečkem této brunetky, která se na červeném koberci objevila po boku tatínka ve velmi průsvitných šatech.

Elisabeth - maminka Charlotte - je totiž dcerou amerického mediálního magnáta Ruperta Murdocha (93) a jeho druhé manželky - novinářky Anny Marie dePayster (80).

Mladinká brunetka, jejímž prapradědečkem je Sigmund Freud, slavný rakouský psycholog, neurolog a zakladatel psychoanalýzy, pochází z úspěšné a vysoce vzdělané rodiny. Je jedním ze třinácti vnoučat Ruperta Murdocha, jehož společnost News Corp má odhadovanou hodnotu 31 miliard dolarů.

Během posledního roku ovšem prošla velkou proměnou, viditelně zeštíhlela a svými novými křivkami se zřejmě chtěla na akci pochlubit. Zálibu ve výstředním odívání a líčení ovšem měla zřejmě vždy, jak je vidět například na záběrech z roku 2020.

V roce 2022 si Charlotte za přítomnosti sedmdesáti svatebních hostů v Cotswolds v Anglii vzala rapera Luka Storeyho. Pár se rozvedl po čtrnácti měsících v září 2023, ale Charlotte tvrdí, že jejich manželství ve skutečnosti skončilo už po dvanácti hodinách. V rozpadu jejich vztahu sehrála stěžejní roli raperova drogová závislost.

5
fotek
Související témata:
Charlotte Freud

Další články

Načítám