Hlavní obsah
Článek

Rod Stewart nedávno v Chorvatsku oženil jednoho ze svých synů a teď si s mnoha členy své početné rodiny užívá dovolenou na Sardinii. Samozřejmě nechybí ani jeho manželka, bývalá modelka Penny Lancaster (53), která předvedla své křivky v bikinách.

Spočítat všechny členy rodiny Roda Stewarta včetně jejich partnerů a potomků dá zabrat. Zpěvák za svůj život zplodil osm ratolestí a snad se všemi má dobrý vztah. To se projevilo i na jeho současné dovolené v Porto Cervo na Sardinii, kde by se měl nacházet minimálně se šesti z nich, nechybí ale ani jejich partneři a alespoň jeden vnouček. Jachta ve stylu Hujerových tak praská ve švech a celá rodina si užívá slunečních paprsků a moře.

Nejvýraznější členkou rodiny je ale opět muzikantova manželka Penny Lancaster, která se vždy ráda pochlubí svými ženskými tvary. Tentokrát oblékla malé černé bikiny, které značně odhalovaly její vnady i zbytek těla, a bez obav si užívala na jachtě i na člunu. Není divu, že po boku takové dámy devětasedmdesátiletý zpěvák jen kvete.

Rodinná pohoda u Stewartů

Nedávno se v rozhovoru pro HELLO! Rod rozpovídal o tom, co jejich manželství drží pohromadě. „Posloucháme jeden druhého a snažíme se vyřešit všechny naše neshody – špinavé prádlo, jak Penny říká –, hned a předtím, než jdeme spát,“ vysvětlil Stewart, který svou ženu potkal v roce 1999 jako členku své kapely. Tehdy byl ovšem stále ženatý s druhou manželkou Rachel. Ještě ten rok se ale manželé rozešli a rozvedli se v roce 2006, o rok později pojal muzikant za ženu právě Penny. V té době byl už šestinásobným otcem, do vztahu pak přibyli ještě dva chlapci.

Další články

Načítám