Hlavní obsah
Článek

V údajném rozchodu nejsledovanějšího páru posledního roku Kanyeho Westa (47)Biancy Censori došlo k zásadnímu zvratu. A to nedlouho poté, co média informovala o tom, že se dokonce schyluje k rozvodu. Manželé byli totiž v úterý spatřeni znovu spolu v Tokiu a na ‚předrozvodový‘ stav to rozhodně nevypadalo…

Architektka z Melbourne a její slavný manžel se spolu vodili po obchodním centru, na eskalátorech přitom došlo i na láskyplné špičkování. Censori byla tentokrát i na své poměry zahalená. Zda se dvojice stihla ‚udobřit‘ či zda se od začátku jednalo o habaďůru, už se zřejmě nedozvíme, ale přátelé páru prý pro jejich počínání příliš pochopení nemají.

West totiž údajně vykládal svým známým, že s Biancou skončil, chce být svobodný a je připraven se s ní rozvést, prakticky na potkání. To samé prý navyprávěla během svého pobytu ve své domovině i Bianca. Ta prý volila o něco mírnější slova a tvrdila, že se s Kanyem odcizili.

„Kanye a Bianca byli zodpovědní za zprávy o tom, že se rozvádějí, protože to je to, co oba řekli lidem. Ona to pověděla svým přátelům v Austrálii a on to říkal každému, kdo byl ochoten naslouchat,“ prozradil zdroj z jejich okolí Daily Mailu, který se domnívá, že vše bylo vypuštěno do světa účelně, a to s vidinou další propagace Westova nového alba.

„Oba vědí, že její odhalené oblečení už nestačí k tomu, aby to lidi zaujalo. Všichni ji už nahou viděli, není se čemu divit,“ domnívá se zdroj. „S jeho pomocí využívala svou sexualitu a teď už to nikoho nezajímá. Takže vytvářejí fámy o tom, že spolu skončili, sehrávají nějaké vymazávání se ze sociálních sítí a tráví čas odděleně, aby byli zpátky na očích veřejnosti. Její přátelé si začínají myslet, že je to ubohé,“ nebral si servítky dotyčný.

Určité trable ve vztahu ovšem připustil. „Před nějakou dobou se rozešli. Bianca začala vidět vztah v novém světle, když její přátelé a rodina vyjádřili obavy z toho, jak se na veřejnosti oblékala. A Kanye cítil, že už do něj není tak zamilovaná jako na začátku. Strávila nějaký čas s rodinou a pak byla jiná. Kanye vnímal, že se sobě vzdalují a lidé kolem něj cítili, že by stále chtěl být s Kim. Bianca má ale rozhodně jiné ambice, chce si vytvořit vlastní značku,“ dodal.

2
fotky

Další články

Načítám