Hlavní obsah
Článek

Herečka Alice Bendová (50) má za sebou velmi těžký víkend. Zemřela jí milovaná fenka Olinka. Měli ji doma pouze něco málo přes dva roky. Smutnou zprávu zveřejnila na sociální síti.

„Naše milovaná holčičko, byla jsi s námi přes dva roky a my se nemůžeme smířit s tím, že jsi odešla. Tak náhle. Bojovali jsme celou noc, abys s námi zůstala, ale nepovedlo se, zradilo Tě srdíčko. Pláčeme a pláčeme, ale víme, že ty víš, jak strašně jsme Tě milovali. A byli jsme s Tebou až do posledních chvil. Jsi naše navždy. A víme, že tam jsi s Biginkou. Pozdravuj ji. Milujeme Vás, holky naše,“ napsala herečka slova, která rozesmutnila každého.

Smutek prožívá jen deset měsíců poté, co odešla zmíněná Biginka. S tou se rodina herečky rozloučila loni v září. O Alici je známé, že je velkou milovnicí zvířat. Všechny své mazlíčky si bere z útulků. Její velké srdce tak pomohlo k lepšímu životu už několika zvířátkům.

Vybíráme si takové, jaké by nikdo nechtěl. Takže máme malého tlustého zrzavého, pak obrovského albína a takovou všehochuť,“ svěřila se Super.cz herečka před časem.

Další články

Načítám