Hlavní obsah
Článek

Vzhledem k blížícímu se jubileu, které 14. června Monika Babišová (50) oslaví, jsou fanoušci jako na trní. Netrpělivě čekají na to, jak se k narozeninám své ženy postaví Andrej Babiš (70). Zvláště poté, co se ve společnosti své choti objevuje stále častěji.

Když se před měsícem na sociální síti pochlubila snímkem s maminkou Milenou, lidé by ji jistě zahrnuli pochvalnými zprávami, o srdíčka ani palce nahoru by nebyla nouze. Tedy v případě, že by si ovšem nezamkla komentáře. To s ohledem na klid svůj i matčin raději udělala.

Všichni si ale mohli udělat obrázek o tom, co v budoucnu manželku expremiéra asi tak čeká. Je víc než jasné, že se přibývajících let bát nemusí. Maminka Moniky vypadá skvěle, a tak se dá předpokládat, že totéž zdědila i její slavná dcera. A není pochyb o tom, že tomu tak skutečně je!

Zlí jazykové by v tuto chvíli jistě zmínili, že drahé krémy a estetická chirurgie umějí divy. Možná ano. Rozhodně ale nejsou všemocné. Pořád je hodně důležitá genetika a to, co člověk dostane do vínku.

V tomto ohledu měla Monika velké štěstí. Oslavy narozenin, které se nachýlily, se tak bát fakt nemusí. Jediné, nad čím si teď může lámat hlavu, je to, co jí její nejbližší připraví za překvapení. A kde se bude konat „tajná“ oslava.

Další články

Načítám