Hlavní obsah
Článek

Legendární akční hrdina Arnold Schwarzenegger (77) je od soboty v Praze. Od pondělí ho čeká natáčení druhé série seriálu FUBAR. Super.cz oblíbeného herce nafotil hned po příletu do Prahy. Nestárnoucí Terminátor se poté ubytoval v luxusním hotelu v centru Prahy.

A ještě předtím, než se vrhl do natáčení, relaxoval na zahrádce s doutníčkem v ruce. Fanoušci, kteří měli štěstí, pak herce mohli zastihnout, jak se společně s ochrankou prohání po pražském Smíchově na elektrokole.

Schwarzenegger je ostatně velkým milovníkem jízdy na elektrokole. Bývalý guvernér Kalifornie se na něm prohání i doma v Los Angeles. Hravě se tak vyhne četným dopravním zácpám. Na kole jezdí domů i z fitka, které pravidelně navštěvuje i ve svém pokročilém věku.

V Praze se na kole proháněl bez cyklistické helmy. Ta sice není povinná, ale zrovna v centru Prahy čeká na cyklisty celá řada nástrah. Kolem projíždějícího herce ostatně jezdila auta a v provozu je cyklista zvláště zranitelný.

Natáčení seriálu FUBAR bude v Praze probíhat několik týdnů. Filmaři si pro své lokace vybrali atraktivní místa v historickém centru Prahy včetně okolí Staroměstského náměstí.

Další články

Načítám