Hlavní obsah
Článek

Na karlovarském filmovém festivalu oslavila herečka Tereza Ramba (34) své půlkulatiny. Šampaňské ale proudem neteklo a špunty vzduchem nelítaly. Ono by se to ani moc nehodilo. Narozeninový dort totiž Tereza nakrojila v rámci tiskové konference k filmu Zápisník alkoholičky, v němž hraje hlavní roli.

„Problém jakékoli závislosti primárně nespočívá v té droze, takže na to zde s tvůrci nemáme žádný ultimátní pohled. Nikoho nesoudím. Ale nealko drinky máme taky skvělé a já sama pět let vůbec nepila, protože jsem rodila a kojila,“ usmívala se Tereza, která se v pětatřiceti cítí nejlépe ve svém životě. A také jí to neskutečně sluší.

„Mám ve Varech sedm velkých akcí, takže mi moje sestra přivezla sedm velkých outfitů, tak to mám bez starostí. Připravovala to asi tři měsíce a všechno mám pečlivě očíslované,“ vysvětlila s tím, že ve Varech stráví jen víkend.

Pak se vrátí domů a tam teprve proběhne pořádná oslava narozenin s rodinou. „Cítím se teď nejšťastnější a nejhezčí, co jsem kdy byla. Poprvé v životě mám pocit, že tam, kde jsem, jsem úplně správně. A to je základ štěstí. Je to hezký věk a hezké období,“ uzavřela.

Další články

Načítám