Hlavní obsah
Článek

S modelingem začala už v sedmnácti letech a své příznivce umí stále nadchnout. Tereza Maxová (53) se s postavou nikdy příliš netrápila. I tři roky po padesátce je stále jako laňka.

Svou aktuální formu nyní oblíbená modelka předvedla z Turecka, kde má s manželem a dětmi druhý domov. „Asi jsem si právě vypěstovala nové tělo,“ napsala Tereza k fotkám ze setkání se šamanem, léčitelem a autorem mnoha knih, ve kterých se věnuje zdravému tělu a mysli. „Děkujeme Albertu Villoldovi za to, že nás provedl tímto neuvěřitelným zážitkem. Smáli jsme se a plakali, dobře jedli, mnohokrát jsme zašli do baru, dozvěděli jsme se tolik o svém těle a o sobě a nasávali podzimní slunce,“ popsala Maxová své pocity se známým léčitelem.

Svému tělu se Tereza už roky věnuje. „Důležité je snažit se jíst zdravě. Není to jen o potravinách, ale i o tom, jaké informace do těla dostáváte,“ tvrdí modelka, která je má také ráda pravidelný pohyb. „Mám ráda procházky lesem nebo u moře,“ svěřila se Maxová, která se i díky tomu může chlubit stále stejnými mírami.

V plavkách svým fanouškům rozhodně vytřela zrak. „Terezko, stále a pořád krásná,“ stálo v jednom z komentářů, které modelka dostala. „Dokonalost,“ ohodnotili fanoušci její figuru. „To je tak krásná holka,“ vysekl jí pochvalu jeden ze sledujících.

4
fotky
Související témata:

Další články

Načítám