Hlavní obsah
Článek

Tereza Kerndlová (38) sice stále nevystupuje, svým fanouškům ale čas od času alespoň na sociální síti naservíruje něco, po čem určitě nemohou usnout. Teď ukázala svou vypracovanou postavu během sexy tanečku.

Tereza Kerndlová by mohla tanec pověsit na hřebík a živit se modelingem. Kromě krásného obličeje má totiž i luxusní postavu. Lidé už se určitě nemohou dočkat roku 2025, kdy slíbila návrat na koncertní pódia. Do té doby musí viset na jejích stránkách a „spokojit“ se s tím, co jim Tereza předvede ve španělské Esteponě, kde bydlí.

A naštěstí zpěvačka svým 183 tisícům sledujících dokazuje, že ji nesledují zcela zbytečně. Většinou to jsou fotografie jejího sexy těla, které s nimi sdílí, teď dokonce přidala i video. V něm si oblékla pouze bílé přiléhavé krátké tričko a kraťásky, ve kterých může ukázat, že dřina v posilovně rozhodně nese své ovoce. A když své tělo ještě rozhýbe v rytmu hudby, jsou fanoušci u vytržení.

„Postavu máš luxusní… kdysi jsem cvičila podle tvého DVD 50 minut pro tebe, teď mám fyzicky náročnou práci, tak se zmůžu na pilates nebo jógu“ nebo „Ty jsi stejně úžasná“ či „Jste luxusní“… takové komentáře si může přečíst brunetka, která toho ze soukromí moc nesděluje, dle střípků z jejího života se ale dá tušit, že je stále spokojená.

Se svým manželem se na instagramu ukázala například v prosinci roku 2023, kdy se svěřila, že slaví dvacet společných let. „Žijeme jenom jednou, ale stačí to, když najdeme toho pravého,“ napsala tehdy k příspěvku.

Další články

Načítám