Hlavní obsah
Článek

Za tvrďáka je před kamerou většinou její manžel. Teď ale i Veronika Čermák Macková (30) dokázala, že má pro strach uděláno, a sama odcestovala do Střední Ameriky. Přes počáteční strach si prý aktivní dovolenou nakonec velmi užila.

Hynek Čermák (51) a jeho manželka jsou svoji už od roku 2017 a vztah jim skvěle klape. Není tak důvod podezírat pár, že samostatná dovolená Veroniky by měla značit mraky ve spokojeném vztahu. Herečka je vášnivou cestovatelkou a bez občasných výjezdů za hranice republiky a všedních dní si soudě dle jejích příspěvků na sociální síti nedovede představit život. V lednu společně s manželem vyrazila do Afriky, teď změnila kontinent a odcestovala sama. A i když to není poprvé, tentokrát bylo přece jen něco jinak.

„Sama už jsem cestovala, ale tak, že na mne na tý druhý straně někdo čekal. Jistota, pevný bod. Tentokrát jsem se však vydala na cestu do neznáma a ten pevný bod si musela najít v sobě,“ napsala Veronika na instagram s tím, že obavy sice měla, ale chuť cestovat byla větší. „Pro někoho je sólo travel běžná záležitost, pro mne to byla výzva překonat strach a poznat svět i něco ze sebe. Někdy nás právě strach dokáže ochudit o báječné zážitky. A to já se zas nenechám. Takže jsem se sbalila, vyrazila a zažívám neuvěřitelnou, nádhernou krasojízdu… zejména díky zvířecím kámošům,“ uvedla před pěti dny.

A protože se cesta vydařila a všechno dopadlo dobře, neváhala herečka své dobrodružství později sdílet se svými příznivci. „Sólo travel cesta za divokou přírodou, zvířaty a záchrannými projekty byla obohacující. Rozmanitá příroda na každém kroku. Ocitla jsem se ve zvířecím ráji. Kéž by těch rájů bylo po světě víc. Díky, Střední Ameriko, žes mi poslala duhu vždy, když jsem potřebovala, a žes mě navrátila v pořádku domů. A všem sólo cestovatelům fandím! Chce to odvahu a sílu nést si v sobě jistotu a bezpečí,“ napsala Veronika, která je velkou ochránkyní přírody a zvířat.

Další články

Načítám