Hlavní obsah
Článek

Když už se konečně ukázali na veřejnosti, dokázali si to užít. Herečka Denisa Nesvačilová (32) s přítelem Michalem to na čtvrteční párty ve Varech pořádně rozjeli. I když Denisa obvykle nepije, tentokrát sklenku neodmítla a Michal sáhl rovnou po celé lahvi.

S přítelem Janem Jelínkem, který byl předloni ve vyšetřovací vazbě kvůli „velké cyklistické loupeži“, ale vše nakonec dobře dopadlo a byl propuštěn, dorazila do Karlových Varů tenistka Tereza Martincová. Před dvěma měsíci ji požádal o ruku, takže přijeli už jako snoubenci.

Čas, který netráví s přítelkyní LP, si umí užít moderátorka a modelka Iveta Maurerová (25). I když v otevřeném stanu na festivalu, kde mejdan probíhal, nebylo zrovna teplo, vzala si téměř průsvitné šaty. Aspoň odhalená záda v modelu, který jí připravila kamarádka, návrhářka Jana Horejšová, ukázala moderátorka Nikol Moravcová (37).

Na Iluminati párty dorazila také DJ Lucca, návrhářka Debbie Brown anebo známý hudebník Karel Havlíček, který se stal před třemi měsíci otcem. Jak to komu slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

Další články

Načítám