Hlavní obsah
Článek

Barbora Strýcová (38) je dvojnásobnou maminkou. Česká tenistka se krásnou novinkou pochlubila na sociálních sítích, kde sdílela i fotografii své novorozené dcerušky, která dostala krásné jméno.

„Josefína. Šťastný den matek,“ napsala Barbora ke snímku Josefínky, kterou přivedla na svět se snoubencem Petrem Matějčkem.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevila spousta milých vzkazů a gratulací.

„Oooh! Gratuluji! Všechno nej tobě, malé i celé rodince,“ vzkázala topmodelka Daniela Peštová. „Gratuluji,“ napsala Monika Marešová. „Micinka. Úžasné a gratuluju,“ uvedla herečka Marika Šoposká.

Barbory první dítě, syn Vincent, letos oslaví dva roky a na svou sestřičku se velmi těšil. „Říká, že jo. Těší se, ale myslím, že to bude složité, vše se teď točí kolem něho, ale zvládneme to,“ svěřila se Barbora nedávno Super.cz s tím, že návrat na kurty zatím neplánuje.

„Vracet se ke svému sportu už nebudu, ale plánuji vyzkoušet jiné sporty, které byly mým snem. Chtěla bych si zaběhnout maraton a začít dobře plavat. Takže ke sportu se vrátím, ale už ne profesionálně. Je to součást mého života. Už se na to hrozně těším, až se zpotím a unavím sportem, a ne tím, že budu lítat na pískoviště, což budu taky, ale bude to vyvážené,“ dodala sportovkyně s úsměvem.

Další články

Načítám