Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenista Radek Štěpánek a bývalá tenisová princezna Nicole Vaidišové prožívají první vážnou krizi manželství. Pár, který se bral ve velkém stylu v katedrále Sv. Víta loni v červenci, již podle informací Super.cz žije odděleně. Dokonce se hovoří o románku tenisty s moderátorkou Michaelou Ochotskou.

Podle našich informací má už Štěpánek odstěhované věci z domu ve floridském Bradentonu a ani pražský byt už manželé neobývají společně. Tenista dokonce neslavil společně ani 21. narozeniny své ženy. Místo toho byl viděn na večeři v centru prahy právě s Ochotskou, kde je načapali paparazzi bulvárního deníku.

Zatímco se Štěpánek připravuje po zranění kolene na grandslamové Roland Garros, Vaidišová vyrazila sama do společnosti. Je to vůbec poprvé, co se krásná Nicole ukázala na veřejnosti bez doprovodu manžela.

V květinových šatech vyrazila na přehlídku módní návrhářky Beaty Rajské. Nicole viditelně přibrala na váze. Že by žal po ztrátě muže zaháněla vyjídáním lednice?

Reklama

Další články

Načítám