Hlavní obsah
Článek

Dress code sice nebyl zadán, ale přesto se snažila svůj model přizpůsobit tématu akce. Na folklorní večer oblékla česká Barbie, modelka a zpěvačka Gabriela Jiráčková (24) šaty inspirované lidovým krojem, které doplnila jednoduchými copy a věnečkem ve vlasech.

Jsou to takové slovanské šaty, které už jsem měla jednou na sobě. Nechala jsem si je šít speciálně pro můj videoklip, což bylo k písničce, kterou jsem nazpívala na podporu Ukrajiny, když začala válka. Jen věneček jsem si nechala udělat nový,“ vysvětlovala Gabriela.

Nemohli jsme si nevšimnout, že Jiráčková značně omezila líčení, vypadá něžněji a mladistvěji. „Je fakt, že make-up mi trval jen patnáct minut, což je u mě nezvyklé. Na líčení jsem sedávala několik hodin a stejně to pak nebylo na kameře pomalu vidět. Myslím, že je to příjemná změna,“ mínila.

Program ve Folklore Garden pro ni byl vlastně skoro domácký. Lidovou hudbu se naučila mít ráda díky partnerovi Maxovi, který pochází z Moravy. „U nás stačí otevřít okna, a když se hoši ze sousedství napijí, tak takzvaně blákajú, tedy zpívají,“ usmívala se.

Další články

Načítám