Hlavní obsah
Článek

Skupina Holki slaví 25 let na scéně. A po dvaceti letech se vrátila na scénu v původní sestavě. Na koncertu k výročí s Katkou Brzobohatou, Nikolou Šobichovou a Radanou Labajovou vystoupila i Klára Kolomazníková.

„Klára byla u začátku Holek, takže bylo namístě ji pozvat. A ona pozvání přijala. Po dvaceti letech si s námi zazpívá, budeme na stagi všechny čtyři,“ řekla Super.cz Radana Labajová.

Společné vystoupení si užily, ale návrat vylučují. Se zpěvačkami jsme se bavili po zkouškách, před jejich velkým koncertem. „Hezky se nám ve čtyřech zpívalo. Ale Klára je náš host a takhle to už bude. Vystupovat ve trojici nám vyhovuje, takže zůstaneme tříčlenná skupina. Ale až bude další výročí, třeba padesátileté, určitě ji přizveme znovu,“ vysvětlily Holki.

„Jsme sehrané, chceme takto zůstat. V minulosti nabídku návratu odmítla, my jsme to respektovaly a takhle ve třech jsme si na sebe zvykly,“ upřesnila Katka.

Holki nám představily i svou hudební novinku, píseň Frisco se vrací!. „Je to společný hit s Friscem, které nás přizvalo ke spolupráci. Jde o to, že jejich lahve se nově dají vrátit, což nám přišlo super, protože je to ekologické. A kdo jiný než Holki mají dělat Frisco, je to holčičí pití, takže si myslím, že se to krásně potkalo,“ uzavřely.

3
fotky
Související témata:

Další články

Načítám