Článek
Automobilový závodník Jan Charouz má nový vedlejšák. Dělá šéfkuchaře v luxusní restauraci v centru Prahy. Že by ale skončil s auty, to prý nehrozí. "Určitě ne, zvládám obojí," řekl Super.cz Charouz.
"Jsem multifunkční kluk, kluk pro všechno. Rád jím a vařím. Trošku se to bije se sportovní kariérou, čím víc vařím, tím jsem větší, a to pro závodníka moc dobré není," usmívá se Honza, který se považuje za dobrého kuchaře.
"Doufám, že vařit umím, musíte vyzkoušet. Vařím česko-evropské speciality. Made in Charouz. Klasika jako kachna, ale trochu vytuněná do evropska," prozrazuje.
U závodění ale dál zůstává. "Snažím se to zvládnout kombinovat. Naposledy jsme vyhráli v Silverstonu vytrvalostní závody Mistrovství světa," uzavřel Charouz.