Článek
Souboj šéfkuchařů v Prostřenu nadále pokračuje a při čtvrteční pozvánce do restaurace Gianfranca Coizzy rozhodně nešetří kritikou obávaný Zdeněk Pohlreich (67).
Problém nastane už u hlavního chodu, kterým Ital své strávníky moc nenadchne. Zaprvé je zklamalo dlouhé čekání, a nakonec dostali na stůl studený pokrm. „Myslím si, že jsme čekali relativně dlouho na hlavní chod. Ta ryba byla studená a ležela na studených rajčatech a já si myslím, že i když se to na Sardinii takhle docela dělá, já mám rád, když je jídlo teplý, obzvlášť hlavní chod,“ hodnotil posléze práci Coizzy Zdeněk.

Gianfranco nenadchne šéfa ani dezertem, kterým je Tiramisu na sardinský způsob. Pohlreich nejdřív u stolu pronáší, že jako klasičtí účastníci Prostřena musí nahlas všichni podotknout, že ten dezert není dostatečně sladký. To navíc ještě znovu zopakuje při závěrečném hodnocení: „Bylo to málo sladký. Tiramisu se používalo, když se borci vraceli z vykřičených domů a potřebovali, aby jim to rychle dodalo energii, tedy často se to takhle říká.“
Mistr české kuchyně Jaroslav Sapík nenechal výběr dezertu také bez komentáře a dodal: „Já neznám pořad, kde by nebyl dezert tiramisu. Už mi z toho vstávají vlasy na hlavě.“