Hlavní obsah
Článek

Vendula Pizingerová (52) letos vyrazila za mořem do Řecka, konkrétně na Krétu, kde trávila čas i se svou dobrou kamarádkou Monikou Absolonovou (47).

Prezidentka Kapky naděje s fanoušky pravidelně sdílí nějaké ty střípky ze soukromí. Skrze snímky a videa ukázala, jak si slunnou dovolenou ve stylu filmu Mamma Mia! užila.

„Modrá barva je barva klidu, stability, oddanosti a věrnosti! Pro mě je to barva léta a volna. Právě v Řecku je spolu s bílou všudypřítomná. Vždycky si představuju ty malý uličky a krásný domy jako místo pro trávení prázdnin. No, jasný je, že všechno jednou končí a život není film Mamma Mia! Ale bylo by to fajn,“ napsala Vendula k fotografii, kterou pořídila na svůj telefon. Před zrcadlem zapózovala v pohodlném modro-bílém outfitu s rozepnutou košilkou. Jako doplněk zvolila stylový šátek a brýle.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevilo spoustu milých komentářů. „No, tak vy jste kočka,“ napsala fanynka. „Jste nádherná žena a napsala jste to moc hezky,“ uvedla další. „Vendulko, ty zraješ jako víno. Moc ti to sluší,“ podotkl příznivec, se kterým další souhlasí.

Další články

Načítám