Hlavní obsah
Článek

Sedmapadesátiletá Tamra Judge je populární americkou hvězdou reality show Real Housewives of Orange County. Za sebou má několik omlazujících zákroků, přičemž ty poslední podstoupila před třemi týdny. Šlo o lifting obočí, laserové omlazení pleti a chemický peeling.

Fanouškům se Tamra ukázala krátce po zákroku a se zlou se potázala. Dočkala se drsné kritiky, že si zbytečně zahrává se svým obličejem. Nyní přiznala, že ani doma ji nepochválili. Dcera se na ni prý ani nemohla podívat, matka Sandy jí napsala, že se jí chce zvracet. „Z tvého obličeje se mi chce zvracet. Vypadá to hrozně bolestivě, nejsi si vůbec podobná. Jeden z mých přátel mi zavolal a ptal se, jestli jsi neměla nehodu na motorce,“ vzkázala prý Judge maminka.

Tamru její reakce neurazila, ale pobavila. „Nemůžu se přestat smát z toho, co mi napsala máma. Aspoň víte, po kom jsem tak empatická, že?“ dělala si z celé situace legraci na sociální síti.

Zaskočená z toho, jak Judge vypadá, prý byla i její dcera. „Má dcera Sophia ani nemohla vejít do ložnice a podívat se na mě. ‚Prostě nemůžu,‘ řekla mi,“ svěřila se populární Američanka pro Entertainment Tonight. Teď už je naštěstí zase v pořádku. Na nejnovějším, pár dní starém snímku má sice sluneční brýle, ale zdá se, že obličej se jí hezky zahojil.

Další články

Načítám