Hlavní obsah
Článek

Půvabná Naomi Adachi se už brzy stane maminkou. Úspěšná influencerka a moderátorka čeká miminko s profesionálním skateboardistou Maxem Habancem, se kterým pravidelně sdílí i nějaké ty střípky ze svého soukromí a období těhotenství.

Naomi nepatří mezi ženy, které by své těhotenské bříško schovávaly nebo ukazovaly co možná nejméně, čemuž dopomáhá i letní období. Exotická kráska se nedávno pochlubila i snímkem svého dekoltu ve vykrojeném topu, ze kterého zajisté spadla nějakým fanouškům brada. Snímek nijak neokomentovala, pouze informovala, že je venku 29 stupňů.

Budoucí rodiče se na miminko velmi těší a už ví, zda se dočkají chlapečka, nebo holčičky. A tak se již pustili i do vybavování. „Výbavu ještě nemáme, ale pomalu finišujeme. Pohlaví už víme, ale zatím si to necháme pro sebe,“ řekl Max nedávno Super.cz. „Zorientovat se ve všech těch věcech je těžké, protože jich je hrozně moc, toho, co člověk potřebuje a nepotřebuje. Na výběr je toho hrozně moc,“ dodala Naomi během společného rozhovoru.

Další články

Načítám