Hlavní obsah
Článek

V půlce dubna odtajnila Lenka Zahradnická radostnou novinku. Seriálová sestřička, kterou proslavila role v Ordinaci v růžové zahradě a hraje sestřičku i v Jedné rodině, se těší na třetího potomka. Po čase se nyní objevila ve společnosti, ale požehnaný stav by na ni hádal málokdo.

S manželem si herečka nenechala ujít premiéru nového představení Forman. Na pražskou Kampu dorazila Lenka ve výrazných žlutých šatech áčkového střihu, pod kterými skrývala své rostoucí bříško. Lenka stále pracuje, ale pomalu se chystá na pauzu.

„Ještě mám natáčení, ale příští týden už končím a mám volno a už jsem naplno máma a těhotná paní, já na to často zapomínám,“ svěřila se herečka s tím, že zda se brzy k natáčení vrátí, zatím netuší. „Zjistila jsem, že nemá cenu vůbec nic plánovat, takže co přijde to přijde. Já se jen modlím, ať jsme všichni zdraví a v pořádku,“ prozradila Lenka.

Doma má herečka dcery Jasmínku a Jovanku, a tak svůj požehnaný stav ani příliš nevnímá. „Třetí těhotenství je v něčem náročnější s dvěma dětmi. Jsem hyperaktivní, nikdy nejsem v klidu,“ svěřila se herečka s tím, že léto bude trávit v Česku. „Jedeme po Čechách na dovolenou a budeme nejvíc na chalupě, tam budeme něco rekonstruovat a dávat do kupy věci a shánět věci pro dítě, my nic nemáme. Jak je to potřetí, tak si člověk říká, že nějak to bude,“ dodala se smíchem.

Další články

Načítám