Hlavní obsah
Článek

Veronika Kopřivová (33) nedávno prozradila, že je těhotná. Modelka a podnikatelka nečeká miminko se svým expartnerem Miroslavem Dubovickým, jak si někteří myslí, ale s mužem, kterého sledujícím zatím nepředstavila.

Avšak se svými všemi fanoušky sdílela první snímek svého rostoucího bříška. „Sedm měsíců v utajení, čeká nás další životní etapa, tak snad mi ten smích vydrží,“ napsala známá blondýnka k něžné fotografii, pod kterou se objevily spousty gratulací a milých komentářů.

Avšak našel se i nějaký ten nevhodný rýpanec, na který se Veronika rozhodla odpovědět. „To byl teda fofr. Hlavně, ať to nedopadne jako minule,“ napsala jedna ze sledujících.

„Všechno dopadlo skvěle, mám úžasnou dceru, hezký vztah s otcem svého dítěte a díky tomu má naše dcera fungující rodiče. Jen hlupák pod prázdným profilem dokáže napsat takový komentář,“ odpověděla jí Veronika.

Veronika Kopřivová je maminkou dcery Elly, kterou má z bývalého vztahu s Miroslavem Dubovickým. Soukromí si blondýnka už nějakou dobu střeží a dle svých slov by i s odhalením druhého potomka klidně čekala déle. „Upřímně, kdyby do toho nikdo nerýpal a nemusela jsem čelit nějakým spekulacím, tak bych si to nechala pro sebe ještě déle,“ svěřila se nedávno.

Další články

Načítám