Hlavní obsah
Článek

Na konci června oznámila Eva Adamczyková (31) svým fanouškům radostnou novinku. Přerušení její sportovní kariéry má jednoduchý důvod, s manželem, hercem Markem Adamczykem (36) čeká rodinu. Sportu se ale snowboardistka zatím nevzdala.

Místo k vodě vyrazila Eva na kolo a fanouškům poslala ze sedla pozdrav. „Po delší době zase na vyjížďce s mým Ghoastíkem štěrkoletem. Trochu vedro, ale když se schová člověk do lesa, tak skvělý,“ svěřila se Adamczyková, která se před horkem schovala pod stromy.

I tak její sledující začali okamžitě řešit, zda je vhodné, aby se v požehnaném stavu věnovala takovému sportu. „Nevím, jestli je v těhotenství dobré jezdit na kole. Dávejte prosím na sebe pozor, ať nespadnete,“ napsala sportovkyni jedna z fanynek pod fotky na sociální síti.

„Na kole vedro nevadí, fouká to. Ale nesmí se zastavit,“ stálo v další zprávě. „Právě jsem nad tím uvažovala, 32 stupňů a na kole ? Takže čekám na krásných 25-28 stupňů. Já to jinak nedávám,“ dodala jedna z fanynek. „Prcka je potřeba vozit od počátku,“ napsal Adamczykové jeden z fanoušků.

Radostnou zprávou se Eva s manželem pochlubili před začátkem letních prázdnin. Společně se pak pár dní na to objevili na karlovarském festivalu. Sportovkyně na sobě měla šedé letní šaty a rostoucí bříško pod nimi skrývala.

Další články

Načítám