Hlavní obsah
Článek

Berenika Kohoutová (33) už to má za pár. Oblíbená herečka a zpěvačka se může už každým dnem dočkat svého druhého potomka, kterého čeká s manželem Kryštofem Kubínem.

Berenika není na sociálních sítích příliš aktivní, přesto se svými fanoušky čas od času sdílí i nějakou tu momentku ze soukromí. Tentokrát zveřejnila snímek, který zachytil její zatím stále rostoucí bříško krátce před porodem. ,,Těhotná žena čistící si zuby před promítačem,“ napsala k fotografii, kde se navíc odhalila ve spodním prádle.

Ještě minulý měsíc byla herečka stále pracovně zaneprázdněná. Začátkem července přiznala, že měla poslední natáčecí ten před „velkým třeskem,“ jak uvedla.

„Tyhle loučení bejvaj divný, nejradši bych se loučila nějakým mejdanem, ze kterýho bych se ztratila pod rouškou noci. Dostala jsem tak krásný kytky! Díky, díky, díky moc, moje Rodino za vše! Já se teď na chvíli budu věnovat vlastní rodině,“ podotkla Berenika k rozloučení se seriálem Jedna rodina.

Už na konci června se nám ostatně svěřila, že je pro ni natáčení už o něco náročnější. „Musím přiznat, že už je to trochu náročné, protože natáčení třeba v ateliéru už je docela peklo, ale pořád se nějak snažím držet. A pak už v létě budu snad na chalupě s nohama ve škopku,“ svěřila se pro Super.cz krátce před rozloučením s natáčením.

Další články

Načítám